domingo, 24 de mayo de 2009

LETRA "QUALSEVOL NIT POR SORTIR EL SOL" J.SISA

Qualsevol nit pot sortir el sol (J. Sisa)
Fa una nit clara i tranquil.la,hi ha la lluna que fa llum.Els convidats van arribant ivan omplint tota la casade colors i de perfums.
Heus aquí la Blancaneus,en Pulgarcito, els tres Porquets,el gos Snoopy i el seu secretari Emilii en Simbad,l´Ali Babà i en Gulliver.
Oh! Benvinguts! Passeu, passeu,de les tristors en farem fum.Que casa meva és casa vostrasi és que hi ha ... cases d´algú.
Hola Jaimito! i Doña Urraca!en Carpanta i Barba Azul.Frankenstein i l´Home Llop,el Compte Dràcula i Tarzanla mona Xita i Peter Pan
Oh ! Benvinguts!...
Bona nit senyor King Kong,senyor Asterix i en Taxi Key,Roberto Alcàzar i Pedrín,l´Home del Sac i en Patufet,senyor Charlot, senyor Obèlix.
Oh ! Benvinguts!...
La senyora Marietade l´ull viu ve amb un soldat.Els reis d´Orient, Papa Noel,el Pato Donald i en Pasqual,la Pepa Maca i Superman.
Oh ! Benvinguts!...
En Pinotxo ve amb la Monyosagafada del bracet,hi ha la dona que ven globus,la família Ulises,i el Capitàn Trueno amb patinet.
Oh ! Benvinguts!...
A les dotze han arribat,la Fada Bona i Ventafocs.En Tom i Jerry,la Bruixa Calixta.i l´ Emperadriu Sissí.
Oh! Benvinguts!...
Mortadelo i Filemóni Guillem Brown i Guillem Tell.La Caputxeta Vermelleta,el llop ferotge i el Caganer,en Cocoliso i en Popei.Benvinguts passeu, passeu.
Ara ja no hi falta ningú,o potser sí, ja me n´adono que tan solshi faltes tu ...
També pots venir si vols.T'esperem, hi ha lloc per tots.El temps no compta ni l´espai...Qualsevol nit pot sortir el sol.
cantada por Sisa

No hay comentarios:

Publicar un comentario